שנה טובה מתחילה בבחירה טובה!
וכשאתם בוחרים במארזי שוקולד הפרמיום שלנו - היא אפילו כפולה:
גם איחולים מתוקים ומשובחים לשנה החדשה
וגם הבטחה שהם מלאים ועשירים במקסימום רכיבים טבעיים!
עם מעל 100 שנות מוניטין ושלושה תארים (בכימיה ובתזונה), אני משלבת את שיטות העבודה המסורתיות שעברו במשפחתי מדור לדור עם מחקר ופיתוחים חדשניים, כדי ליצור שוקולד מדהים שיש בו מקסימום הנאה, מקסימום רכיבים טבעיים ומינימום תהליכים וחומרים מתועשים.
מבוססים על מתכונים אירופאים קלאסיים שהוריש לי סבא, והועשרו בלהט הדרום אמריקאי של אבא, אנחנו יוצרים אותם כאן, בבוטיק השוקולד שלנו בגולן, כחול לבן, ביד אמן.
עכשיו אתם רק צריכים לבחור!
שנה טובה,
קרינה וכל צוות De Karina