FAQ
בניגוד לשוקולדים כהים או חלביים, השוקולד הלבן אינו מכיל מוצקי קקאו. במקום זאת, הוא מורכב מחמאת קקאו, חלב, סוכר, לציטין ווניל. חמאת הקקאו היא המרכיב העיקרי שמספק את חווית הנמסה בפה שחובבי השוקולד הלבן כה מוקירים.
כדי להבטיח את הטוהר והאותנטיות של השוקולד הלבן, יש לעמוד בסטנדרטים הבאים: לפחות 20% חמאת קקאו מינימום 14% מוצקי חלב לא יותר מ-55% ממתיקים ב-De Karina, אנו דבקים באמות מידה אלו, ומבטיחים חווית פרימיום עם השוקולדים שלנו.
כל משלוח של שוקולד לבן נשמר בקירור מדויק של 4 מעלות, מה שמבטיח שהשוקולדים יגיעו ליעדם במצב מושלם וטרי, בדיוק כפי שיצאו ממפעל הבוטיק שלנו. השירות שלנו מבטיח משלוח מהיר ואמין לכל חלקי הארץ.
השוקולד הלבן של De Karina מיוצר במפעל הבוטיק שלנו ברמת הגולן, לפי מתכונים שעוברים מדור לדור כבר יותר מ-100 שנה. אנו משתמשים רק בחמאת קקאו אמיתית, ללא תחליפים, ומקפידים על איזון מושלם של המתיקות ועל טעמים מורכבים.
כדי לוודא שהשוקולד הלבן הוא אמיתי ואיכותי, בדקו את רשימת המרכיבים. שוקולד לבן אמיתי צריך להכיל לפחות 20% חמאת קקאו, מינימום 14% מוצקי חלב ולא יותר מ-55% ממתיקים. בחרו במותגים מוכרים ואמינים כמו De Karina שמתחייבים לסטנדרטים אלו.