שוקולד מריר: האורגינל
מקורות והיסטוריה: מסעו של השוקולד המריר החל בתרבויות עתיקות.
האצטקים והמאיה הכירו לראשונה בערכו, כשהם השתמשו בפולי קקאו כמטבע ובטקסים.
יתרונות בריאותיים: שוקולד מריר ידוע בזכות היתרונות הבריאותיים שלו, כולל שיפור בריאות הלב והתפקוד הקוגניטיבי,
הודות לתכולת נוגדי החמצון הגבוהה שלו.
שוקולד חלב: אהוב ההמונים
ההמצאה והאבולוציה: שוקולד חלב פותח בסוף המאה ה-19, ומספק חלופה חלקה ומתוקה יותר לשוקולד מריר.
יצירת שוקולד חלב: האומנות טמונה באיזון מוצקי קקאו עם חלב וסוכר, לכדי יצירת טעם הרמוני ומפנק.
שוקולד לבן: "שוקולד האלים"
ויכוחים והכרה: בעוד שיש המפקפקים במעמדו כשוקולד 'אמיתי' בשל היעדר מוצקי קקאו, השוקולד הלבן חצב את הנישה שלו בעולם השוקולד.
חידושים קולינריים עם שוקולד לבן: המרקם הקרמי וטעמו המתוק והחמאתי הופכים אותו לפופולרי בקינוחים,
ממוס קטיפתי ועד גנאש עשיר.
שוקולד לבן ובריאות: השוקולד הלבן מובחן בפרופיל התזונתי שלו, גבוה יותר בסוכר ושומן מאשר מקביליו,
אך הטעם המתוק והמיוחד שלו משאיר אותו כסוג שוקולד פופולרי.
רובי שוקולד: המשתתף החדש והאקזוטי
המדע מאחורי הצבע: הגוון הוורוד הייחודי והטעם הפרותי של שוקולד רובי מגיעים מעיבוד מיוחד של פולי קקאו אדום.
שוקולד רובי בקונטדיטוריה: סוג שוקולד זה מצא במהירות את מקומו בקונדיטוריה של פטיסרי ובוטיק בשל המראה והטעם המדהימים שלו.
השפעה תרבותית וקבלה: מאז הצגתו, שוקולד רובי זכה לתשומת לב בזכות הגישה החדשנית שלו וצובר פופולריות ברחבי העולם.