מדוע חשוב לתגמל את העובדים וכיצד שוקולד נכנס למשוואה?
אין ספק שהאיכות של העובדים משפיעה על התפקוד והרווחיות של העסק. עובדים שפועלים ממקום של אכפתיות והכרת תודה ייתנו יותר מעצמם, יחושו מחויבים להגיע לתוצאות יותר טובות, ייצגו את המעסיקים בצורה יותר מחמיאה, יפיקו יותר בפחות זמן, יבצעו כל משימה בצורה יותר טובה, יצביעו על בעיות, לא ינסו לעגל בשעות העבודה ועוד.
מעבר לכך, יש להבין שתגמול מעודד מצוינות, תגמול מוביל את העובדים לרצות להעניק יותר מעצמם, תגמול מעודד לקחת יוזמה, תגמול מחזק עבודת צוות, וכן, תגמול בין היתר גם גורם לקחת אחריות.
כל זאת מסביר מדוע יש תפקיד כזה מנהלת משאבי אנוש ומדוע גם המעביד צריך לדעת לעצור את שגרת העבודה כדי לפרגן ולהעצים. מכאן שאם אתם מנהלי משאבי אנוש או בעלי עסק, רצוי לעצור להפנים עד כמה תגמול חשוב, וכאן ניגש לציין באלו מקרים מוטב לתגמל וכמובן כיצד.
מי אמר בונוס שמן?
מדהים לגלות שעובד לא חייב בונוס שמן או העלאה בשכר כדי לרצות להחזיר טובה ולהפיק מעצמו את המרב. הרבה פעמים גם רק מארז מתנה עשוי לסגור את הפינה. אותו מארז מתנה יכול להינתן בתום פרויקט מפרך, בראש השנה, ביום הולדת ואפילו לקראת ההצטרפות לצוות.
מחקרים מגלים!
מחקר מעניין בנושא בחן כיצד מגיבות 2 קבוצות של עובדים. קבוצה אחת תוגמלה ע"י פעולות יחסית קטנות, כגון מתנות והכרת תודה, ואילו קבוצה שנייה תוגמלה בצורה הרבה יותר משמעותית, קיבלה בונוסים שנתיים ואף העלאה בשכר.
איזו קבוצה אתם חושבים נמצאה כיותר מחויבת לעבודה? ובכן התשובה היא הקבוצה הראשונה!
המסקנה היא שאין צורך להוציא הרבה כדי לקבל הרבה, ופה אנחנו מציעים לכם להתמקד במארזי שוקולד. עם זאת, כל עוד בוחרים להעניק שוקולד כמחווה לאמירת "תודה", "כל הכבוד", "מעריכים את ההשקעה", הכרחי שאותו שוקולד יהיה סופר איכותי, אחרת מפספסים את הנקודה, לא באמת מצליחים להביע הערכה.
כן מארז שוקולד אך לא כל אחד
הרעיון הוא לשים לב שלא מעניקים עוד מארז שוקולד סתמי, אלא אם מבקשים להביע הערכה, הכרחי לבחור במארז שוקולד גורמה. ברגע שעובד מקבל מארז שוקולד שנחשב מובחר וייחודי ואף כזה שנשלח מרחוק, כלומר כזה שהוזמן באופן מיוחד ונבחר בקפידה, המסר שמועבר הוא שמישהו בצד השני של ההנהלה באמת עצר לחשוב כיצד ניתן לשמח ולהביע הערכה.
אנחנו ב"דה קרינה" מציעים מבחר מרשים ואיכותי של מארזי מתנה שמהווים מתנות לעובדים. אצלנו השוקולדים מכילים מקסימום חומרים טבעיים, מציעים מקסימום חוויית טעמים, ובמקביל לאורך כך תהליך היצירה אנחנו מקפידים על מינימום תוספים מלאכותיים.
אצלנו איכות חומרי הגלם מקבלת מקום של כבוד ותהליכי הייצור שואפים רחוק אך נשארים נאמנים לשיטות ייצור קלאסיות, בכל זאת קרינה (הבעלים של "דה קרינה") היא דור שלישי למשפחת שוקולטיירים מפוארת שפעלה לאורך השנים באירופה ובארגנטינה.
מבחר מגוון של מארזים שעונים על המטרה
מבקשים לקבל הצצה? ניתן לבקר בקטגורית "מארזים יוקרתיים" או בקטגוריית "מארזי מתנה למורה ולגננת", ואם מתחילה לה שנה חדשה, מוזמנים ליהנות משלל מארזים לראש השנה שיבטיחו התחלה מתוקה. כל היופי הוא שיש מבחר מגוון של מארזים. יש מארזים יותר ופחות גדולים ומנעד נרחב של מחירים. עם זאת, לא משנה באיזה מארז בוחרים, ניתן להיות בטוחים שהמארז יענה על המטרה – ישאיר טעם טוב ויעניק חיזוק חיובי משמעותי.
סיפור עטוף בטעמים מענגים
יש להבין שכאשר העובד מקבל שוקולד שהוזמן אי שם מרמת הגולן ולא מחנות השוקולדים הקרובה, יש להבין שכאשר העובד מקבל שוקולד ששואב השראה מהרי הגולן, הרי שמדובר בהרבה יותר משוקולד, מדובר בסיפור עטוף בטעמים מענגים – מדובר בתשומת לב עטופה במעטפת פתיתי קקאו דקיקה שמסתירה מילוי קטיפתי, מדובר במתנה שכל עובד ישמח ויתגאה בה בפני חברים, קולגות ובני משפחה.
אז,
אם מחפשים לומר "תודה" בצורת ריבועי שוקולד לבן נימוח עם קונטרסט פולי קקאו קלויים, או בצורת ברכה מתוקה מעוצבת משוקולד חלב,
אם מחפשים לומר "המשך כך" בצורת ליקר שוקולד מריר בעבודת יד, או בצורת ריבועי שוקולד חלב לצד נגיסות שקדים קלויים,
אם מחפשים לומר "מרוצים ממך" בצורת קולקציית פרלינים במילוי קפה נוגט, קרם מוקה וקרמל, או בצורת פניני שוקולד מריר במילוי אגוז פקאן לצד מעטפת פתיתי קקאו דקיקים,
רק נותר לעבור על ההיצע הנרחב והאיכותי מבית "דה קרינה" ולבחור את המארז הרצוי. אם מבחינת תוכן ואם מבחינת סדר גודל.
5 סיבות לתגמל את העובדים שלכם
- יעשו לכם מיתוג בחינם
- ייתנו יותר מעצמם
- יהיו נאמנים
- יגדילו ראש
- יחושו שייכים
5 דרכים לתגמל בצורה מתוקה
- מעניקים מתנות לעובדים שמעבירות מסר של השקעה
- בוחרים מארזי שוקולד מובחרים, כאלו שכיף לחלוק עם חברים ומשפחה
- מזמינים את העובד לעבור סדנת שוקולד חווייתית וטעימה
- בוחרים פרלינים שנחשבים מיוחדים
- לא שוכחים לצרף ברכה אישית - כתובה בכתב יד!
לעיתים המתנה המתבקשת היא המתנה הנכונה
עתה כאשר הרבה יותר ברור מדוע הכרת תודה לעובדים אינה עוד אפשרות, אלא משימה חשובה, נעים להבין שלא צריך לשבור את הראש, אלא לעיתים המתנה המתבקשת היא המתנה הנכונה ביותר. אומנם שוקולד אינו מפתיע, אך כאשר הוא איכותי ומזמין את חושי הטעם לצאת למסע בין יעדים מרוחקים ובו זמנית קרובים ומוכרים, כאשר הוא מייצר רגעים בלתי נשכחים ומחבר למהות של נתינה, המסר הרצוי מועבר על הצד הטוב ביותר, ומן העבר השני, העובד חש מתוגמל – המשימה הושלמה!