
המדריך לטעימות שוקולד
- גורמה, דובדבנים, טו באב, טיול, ט״ו באב, ט״ו בשבט, יום האהבה, יום הולדת, ילדים, ישראל, מארז למשפחה, מארז משפחתי, מארז סדנה, מתנה, מתנת יום הולדת, סדנה, סדנה משפחתית, סדנת שוקולד, עסקים, פירות יבשים, פרלין, פרלין ישראלי, פרלינים, קינוח, קיץ, שבועות, שוקולד, שוקולד אהבה, שוקולד ישראלי, שוקולד כמתנה, שוקולד לילדים, שוקולד לעסקים, שוקולד עסקי, שוקולד קיץ
- 26 Sep, 2023
המדריך האולטימטיבי לטעימת שוקולד למתחילים!
בואו איתנו לסיבוב טעימות בעולם השוקולדים המשובחים ולמסע מענג לחושים, אממ. אז בדיוק כמו ביין או בקפה, יש אומנות בטעימת שוקולד שמעצימה את החוויה.
בפוסט הזה נדריך אתכם דרך היסודות של טעימות שוקולד וכיצד להבחין בין מרקמים, ניחוחות וטעמים שונים. בין אם תבחרו מההיצע של De Karina או מותגי פרימיום אחרים, צפוי לכם פינוק.
טעימת שוקולד: המקור
לכל שוקולד יש סיפור, מהאזור בו גדלו פולי הקקאו ועד הטכניקות שנעשה בהן שימוש ביצירתו. לדוגמה, לשוקולדים מבית דה קרינה יש לרוב פרופילים ייחודיים המושפעים מתהליך עבודת יד ומבחירת הפולים שלהם.
אין טוב ממראה עיניים
לפני שאתם באים לנוגס, תסתכלו על השוקולד. שוקולדים איכותיים, כמו אלה של דה קרינה, צריכים להיות בעלי ברק עקבי וללא פגמים. בדיקה ויזואלית זו יכולה לספר לכם הרבה על תהליך הטמפרור של השוקולד. לאחר מכן שברו לכם חתיכת שוקולד, שימו לב האם השוקלד פריך ולא מתפורר, מאפיין זה הוא לעתים קרובות סימן לשוקולד שעבר תהליך חימום אופטימלי.