יתרונות השוקולד המריר!
שוקולד זו אהבה, וכשמדובר בשוקולד מריר, הסיפור מקבל תפנית בריאה ומעניינת. לא רק שגופים רפואיים ממליצים לאכול שוקולד מריר מדי יום, אלא הוא גם עוזר להפחית במשקל. אז מה יודע להציע אותו זהב שחור ומתוק שמעורר תאווה ומוביל לשלווה? אלו סוגים קיימים ואלו טעמים ושילובים מפתיעים מחכים לכם? מוזמנים לקבל מידע שיהפוך את החיים שלכם לא רק ליותר בריאים, אלא גם להרבה יותר מהנים.
הכול מתחיל ונגמר בבחירת חומרי הגלם
רגע לפני שנסביר מדוע מומלץ לצרוך שוקולד מריר מדי יום, נעצור להסביר אלו שוקולדים מרירים קיימים, ואלו שילובים מיוחדים אנחנו מציעים בדה קרינה. סקרנים? ראשית נציין עובדה אחת פשוטה: חומר הגלם (פולי הקקאו) שממנו עושים שוקולד ידוע בטעם עמוק ומריר, ועל כן נהוג להוסיף סוכר. מכאן שהשאלה שיש להציף היא מהו אחוז הסוכר שמוסיפים - מהו אחוז מוצקי הקקאו מסך השוקולד המריר.
מה הופך שוקולד מריר לאיכותי?
באופן כללי שוקולד מריר יכול להכיל אחוזים שונים של מוצקי שוקולד וסוכר, כאשר ככול שהאחוז של מוצקי הקקאו יותר גבוה, כך השוקולד נחשב יותר איכותי. הנקודה היא שיש משחק רב עם האחוזים של חמאת הקקאו (המרכיב העיקרי בפולי הקקאו), עם האחוזים של המסה היבשה ועם האחוזים של תוספת הסוכר. כמו כן, לרוב שוקולד מריר תעשייתי מציג כ35% מוצקי קקאו, אם כי ניתן למצוא 70% ואף מעבר לכך. מה אצלנו? בדה קרינה השוקולד המריר הבסיסי הוא עם 62% של מוצקי קקאו!
קשת של טעמים
השוקולדים המרירים של דה קרינה ידועים לטובה כיוון שהם מציעים אחוזים גבוהים של מוצקי קקאו, כאשר גם פה ניתן למצוא קשת של טעמים. לצורך הדוגמה ניתן למצוא ריבועי שוקולד ממולאים בשלל מרקמים וטעמים נהדרים, כגון אספרסו, שקדים ושזיפים בליקר. אז למה גם לכם כדאי לאכול ולהעניק במתנה שוקולד מריר? קבלו מספר סיבות מובילות:
שוקולד מריר - שלל סיבות בריאות ומרגיעות