עולם קסום של שוקולד נפלא ואיכותי
מרכז המבקרים של דה קרינה

פעילות ליחידים ולקבוצות
סדנאות שוקולד לילדים, סדנאות שוקולד למבוגרים, סדנאות VIP, סדנאות לארגונים וחברות, סדנאות גיבוש, סדנאות ימי הולדת וסדנאות למנהלים.
סדנאות שוקולד
חנות הבוטיק של דה קרינה
בחנות תוכלו לרכוש ממגוון המוצרים שלנו, כמזכרת או מתנה. תמצאו כאן שוקולד, פרלינים וטרפלס גורמה, המיוצרים על ידי השוקליטרים שלנו במהדורות מצומצמות ונמכרים אקסקלוסיבית בחנות הבוטיק במחירים מיוחדים.

בית קפה שוקולד
לבית הקפה שבמרכז המבקרים של דה קרינה, תפריט מיוחד מלא שוקולד, ואוירה נהדרת. בבית הקפה תמצאו גם מגוון משקאות שוקולדיים מיוחדים לחורף ולקיץ ובהם הטורינו המדהים שלנו, שוקו קר עם קצפת וגם גלידות בטעם של פעם- משמנת טרייה ושוקולד שנעשים במקום.
בית קפה
אריזות השי של דה קרינה
מתאימות לכל אירוע, חג או חגיגה! רעיון נפלא למתנות לארגונים וחברות וגם לאנשים פרטיים. תוכלו לבחור בליווי הצוות שלנו מארזי מתנה לטעמכם, באריזות שי מהודרות לוועדים, מתנות לכנסים ועוד.
מארזי מתנה
מידע חשוב:
כל השוקולדים שלנו הם כשרים למהדרין חלב ישראל/ פרווה.
מרכז המבקרים ובית הקפה פתוחים בימים:
שני עד חמישי - בין השעות: 10:00 - 17:00.
בימי שישי וערבי חג - בין השעות: 09:00 - 15:00.
זמני פעילות סדנאות בימים:
שני עד חמישי: 10:00 - 15:00-
כאשר הסדנא הראשונה מתחילה ב- 10:00
והאחרונה בשעה 15:00.
בימי שישי: 10:00 - 13:45.
* להגעה לסדנא יש צורך להזמין ולתאם מקום מראש.
- מרכז המבקרים ובית הקפה נגישים לנכים ולאנשים עם מוגבלויות.
- לא ניתן להיכנס למרכז המבקרים ולסדנאות עם עגלות לתינוקות.
- הסדנאות מתקיימות גם בעברית וגם באנגלית.
- הסדנאות מתאימות והם לילדים החל מגיל 3 ומעלה בלבד.
ילדים ותינוקות מתחת לגיל 3 לא יכולים להיכנס לסדנה.
- לילדים מגיל 12 ומעלה מומלץ להזמין סדנאות מבוגרים.
- במהלך השבוע אנו פתוחים בין הימים שני - שישי וערבי חג בלבד.
- ניתן להגיע למרכז לחנות ולבית הקפה במרכז המבקרים ללא צורך בתיאום מראש.
נשמח לראותכם!
להזמנת מקום לסדנא: לחץ כאן
לכל השאלות ותשובות שלנו
לפרטים ובירורים נוספים ניתן להתקשר למרכז המבקרים: 04-6993622
סדנת שוקולד דה קרינה המתאימה למשפחות, קבוצות, זוגות ויחידים!
הצטרפו אלינו לפעילות חווייתית במפעל שוקולד דה קרינה הכוללת סרט, טעימות וסדנת שוקולד.
במהלך הביקור תצאו למסע מרתק בעקבות ההיסטוריה של השוקולד, משם תמשיכו לחדר הטעימות בו יוגשו לכם מגוון סוגי שוקולד של דה קרינה ותשמעו הסבר מרתק על כל אחד מהם.
לבסוף תגיעו אל חדר הסדנאות שם תיהנו מסדנה חווייתית וטעימה.
מקבלים ערכה אישי, עם חומרי גלם איכותיים, מילויים טעימים, תוספות צבעוניות.להתנסות, להצטלם, לטעום, לעצב וליצור מוצרי שוקולד גורמה משלכם!
את התוצרים מקבלים לאחר קירור, באריזה אישית הביתה כדי להינות מהם גם אחרי הסדנא!
תהליך ייצור השוקולד – מהפולים ועד המוצר המוגמר
תהליך הפיכת פולי הקקאו לשוקולד משובח מתחיל הרחק מישראל, במטעי הקקאו במדינות קו המשווה. במפעל שוקולד דה קרינה, המורשת המשפחתית שהתחילה באירופה ממשיכה לשמר את הידע והמיומנות שעברו שלושה דורות. פולי הקקאו הנבחרים עוברים תהליך קפדני הכולל קליה עדינה לפיתוח הטעמים והארומות, פיצוח לחשיפת השברים הפנימיים, טחינה דקה ותהליך קונצ'ינג ארוך להשגת מרקם משיי וטעם עשיר.
הייחודיות של מפעל דה קרינה נמצאת בשילוב בין טכניקות מסורתיות לבין הידע המדעי המתקדם של קרינה צ'פלינסקי, שוקולטיירית בעלת שלושה תארים בתחומי הכימיה והתזונה. לאחר השלמת תהליכי העיבוד הבסיסיים, מגיע השלב האומנותי: טמפרינג מדויק של השוקולד, יציקה לתבניות מעוצבות, הכנת מילויים ייחודיים וקירור מבוקר שמבטיח ברק ופריכות מושלמים.
חומרי הגלם האיכותיים שמרכיבים שוקולד משובח
בבסיס כל שוקולד איכותי עומדת בחירת חומרי הגלם. במפעל דה קרינה, ההקפדה על חומרי גלם משובחים ותהליכי ייצור מוקפדים היא ערך מוביל. השוקולד נוצר מפולי קקאו ממקורות איכותיים, כשהדגש הוא על "מקסימום טבעי" – שימוש בחלופות טבעיות לחומרים מתועשים וויתור על תוספים מלאכותיים.
המרכיבים הבסיסיים כוללים: פולי קקאו, חמאת קקאו, אבקת קקאו, סוכר טבעי, וחלב (בשוקולד חלב). לפעמים משולבים תמציות וחומרי טעם טבעיים כגון וניל, פירות, אגוזים ותבלינים. כל המוצרים עומדים בתקן כשר למהדרין, ורבים מהם מיוצרים ללא דגנים וללא פשרות על הטעם – מה שהופך אותם לאידיאליים גם עבור צרכנים בעלי צרכים תזונתיים מיוחדים.
טכנולוגיה וחדשנות במפעל שוקולד מודרני
מפעל שוקולד מודרני כמו של דה קרינה משלב בתוכו מכונות מתקדמות לצד עבודת יד מסורתית. הטכנולוגיה מאפשרת שליטה מדויקת בטמפרטורות, במשך הקונצ'ינג ובתהליכי הטימפרור – כל אלה משפיעים באופן ישיר על איכות השוקולד הסופי.
הידע המדעי העמוק בתחום הכימיה והתזונה מאפשר פיתוח בלעדי של מוצרים המבוססים על מתכונים מסורתיים, תוך התאמתם לטעם המודרני ולדרישות תזונתיות עכשוויות. האיזון המושלם בין טכנולוגיה לעבודת יד מאפשר שמירה על המסורת יחד עם חדשנות מתמדת – שילוב שהוא הסוד מאחורי שוקולד פרמיום אמיתי.
המפעל מיישם גישות חדשניות בפיתוח טעמים, במרקמים ובשיטות עבודה, כשהשאיפה תמיד נשארת: ליצור שוקולד משובח שהוא לא רק מוצר, אלא חוויה בפני עצמה.
עיצוב, אריזה ומיתוג – איך הופכים שוקולד לחוויה
במפעל שוקולד איכותי כמו דה קרינה, חוויית הלקוח לא מסתיימת בטעם מעולה. העיצוב האומנותי של הפרלינים, הטראפלס וחפיסות השוקולד הופך כל מוצר ליצירת אמנות זעירה. הצורות, הדוגמאות והצבעים – כולם מתוכננים בקפידה ומיוצרים בעבודת יד מדויקת.
אריזות הפרמיום המיוחדות של דה קרינה משלימות את החוויה ומשדרות את הערכים של המותג: יוקרה, אותנטיות ותשומת לב לפרטים. האריזות מותאמות לאירועים שונים ולצרכים עסקיים מגוונים, ותוכלו להתאים אותן אישית – החל ממארזי חג ועד למתנות קורפורטיביות יוקרתיות.
המיתוג הייחודי של המפעל, השואב השראה מנופי הגולן ומהמורשת המשפחתית, יוצר חיבור רגשי בין הלקוח למותג. זאת תפיסה הוליסטית שמתייחסת לשוקולד לא רק כמוצר, אלא כאומנות בפני עצמה וכחוויה רב-חושית.
תקני איכות ובטיחות במפעלי שוקולד
מפעל שוקולד מקצועי פועל תחת תקנים וסטנדרטים מחמירים בכל הקשור לאיכות ובטיחות. דה קרינה מקפידה על בקרת איכות קפדנית בכל שלבי הייצור – מבחירת חומרי הגלם, דרך תהליכי הייצור ועד האריזה והשילוח.
הכשרות למהדרין היא לא רק תו תקן, אלא התחייבות לתהליכי עבודה מוקפדים וסלקציה קפדנית של חומרי גלם. ניקיון והיגיינה הם ערכי יסוד במפעל, כחלק בלתי נפרד מתעשיית המזון האיכותית.
התקנים המחמירים מבטיחים לא רק את בטיחות המוצרים, אלא גם את איכותם העקבית – כל פרלין, כל חפיסה וכל מארז יוצאים מהמפעל רק לאחר שעמדו בסטנדרטים הגבוהים ביותר.
שוקולד כחוויה תיירותית – סיורים וסדנאות
מפעל שוקולד מודרני הוא יותר ממקום ייצור – הוא יעד תיירותי לחובבי שוקולד. שוקולד De Karina מציע מרכז מבקרים ייחודי בעין זיוון שבגולן, המאפשר הצצה אל עולם השוקולד המרתק.
המבקרים יכולים להתרשם מקרוב מתהליכי הייצור, לצפות בשוקולטיירים מיומנים בעבודתם ולהבין איך נוצרות יצירות האמנות המתוקות. סדנאות שוקולד- סדנת שוקולד בוטיק המובחר בישראל מציעות חוויה אינטראקטיבית למשפחות, קבוצות ותיירים, המאפשרת להתנסות ביצירת שוקולדים בעצמם.
בית הקפה הצמוד למפעל מציע הזדמנות לטעום ממגוון מוצרי השוקולד בסביבה קסומה. זוהי דרך מושלמת להתחבר למורשת השוקולד דרך כל החושים ולהבין את האמנות והמדע שמאחורי כל חפיסה.
מפעל שוקולד דה קרינה מייצג את מיטב המסורת והחדשנות בתעשיית השוקולד הישראלית. כמפעל משפחתי המשלב ידע עתיק עם טכנולוגיות מתקדמות, הוא מציע חוויית שוקולד יוצאת דופן לאוהבי המתוק. בין אם בביקור במרכז המבקרים, בסדנה חווייתית או בהזמנת מארז מפנק באתר – חוויית השוקולד האותנטית מגיעה מהגולן באהבה, ישירות אליכם.
FAQ
שאלות ותשובות
שוקולד מריר מכיל בעיקר מוצקי קקאו וחמאת קקאו עם מעט סוכר ללא חלב כלל. שוקולד חלב מוסיף אבקת חלב וסוכר רב יותר. שוקולד לבן מכיל חמאת קקאו ואבקת חלב בלבד.
מפעל שוקולד איכותי משלב טכנולוגיה מתקדמת עם עבודת יד מדויקת. ההבדל הוא בין ייצור המוני לבין ייצור בוטיק איכותי. השילוב מאפשר יצירת שוקולד פרמיום עם איכות עקבית ונגיעה אישית יצירתית.
תהליך ייצור שוקולד איכותי הוא ארוך ולוקח מספר ימים מקליית פולי הקקאו עד למוצר מוגמר. תהליך קונצ'ינג לבדו נמשך 24-72 שעות. במפעל בוטיק נוסף זמן לעיצוב, עבודת יד ואריזה מוקפדת.
לא כל מפעלי שוקולד זהים בגישתם. מפעלי שוקולד פרמיום מקפידים על שימוש בחומרים טבעיים מקסימלי וחלופות טבעיות בלבד. ייצור מסחרי המוני משתמש בתחליפים וחומרים מלאכותיים להוזלת עלויות ולהארכת חיי מדף.