מורשת של מצוינות שנמשכת כבר מאה שנים
בכל פרלין של דה-קרינה טמון סיפור מרתק של שלושה דורות, שלוש יבשות, ומסורת משפחתית בת מאה שנים.
קרינה צ'פלינסקי, כימאית ובעלת תואר שני במדעי התזונה, היא דור שלישי למשפחת שוקולטיירים מובילה. היא משלבת את המתכונים המסורתיים האירופאיים שירשה מסבה, את הלהט הדרום אמריקאי של אביה, ואת הידע המדעי שלה, ליצירת שוקולד פרימיום שאין שני לו.
בשנת 2006, על רקע הנופים המרהיבים של רמת הגולן, הקימה קרינה את סטודיו השוקולד שלה - מקום בו כל פרלין הוא יצירת אמנות המשלבת מסורת עם חדשנות, ידע מדעי עם אינטואיציה אומנותית, וטכניקות מסורתיות עם פיתוחים מודרניים.
כיום, דה-קרינה היא שם נרדף למצוינות בעולם השוקולד הישראלי, עם מוצרים המיוצרים בעבודת יד מוקפדת, תוך שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר ושמירה על סטנדרטים בלתי מתפשרים של איכות.