פרלינים

גילוי עולם הפרלינים

בתוך היקום העצום של הממתקים, קיים אחד זעיר המבטיח פיצוץ של טעם בכל ביס: הפרלין.

לעתים קרובות מתייחסים אליו כעוד פינוק שוקולדי, האמת היא שהפרלין הוא יקום בפני עצמו

האנטומיה של פרלין

בבסיסו, פרלין הוא תערובת סימפונית של:

  • מעטפת שוקולד עדינה, שיכולה להיות שוקולד מריר, חלב או לבן.
  • לב של מילויים מגוונים - מממרחי אגוזי לוז, משחות שקדים, ועד גנאש פירות ועוד.

הנישואים של מעטפת חיצונית חזקה עם מרכז קרמי או טקסטורה הוא מה שהופך את הפרלינים לתענוג שאי אפשר לעמוד בפניו.

ההיסטוריה של הפרלינים

מוצאו מבלגיה, הפרלין הקסים בדרכו ברחבי היבשות, התפתח והסתגל לטעמים המקומיים.

כיום, הוא מסמל תחכום בעולם השוקולד, עם אניני טעם ברחבי העולם המוקירים את הטעמים הרב-גוניים של הפרלינים.

יצירת הפרלין המושלם

אומנות יצירת הפרלינים מורכבת:

זה מתחיל בבחירה של פולי הקקאו המשובחים ביותר ליצירת הקליפה המושלמת.

המילוי, בין אם הוא על בסיס אגוזים, פירותי או תערובת חדשה ויצירתית, חייב להשלים את הציפוי בצורה מושלמת.

הטמפרטורה והתזמון הם החשובים ביותר.

כמה שניות יותר מדי או מעלה גבוהה מדי, והקסם אבוד.

בדה קרינה, כל פרלין הוא תוצר של סבלנות, תשוקה ומיומנות שאין שניה לה.

פרלינים: יותר מסתם שוקולדים

פרלינים, בצורתם הקטנה, מציעים עולם של תחושות.

הקראנץ' הראשוני של המעטפת ואחריו פרץ הטעמים מהמילוי יוצר ריקוד של מרקמים וטעמים בחיך.

כאשר נוצר על ידי מומחים כמו דה קרינה, כל פרלין מבטיח מסע של גילוי טעמים.

הצג
מציג את כל 0 מוצרים

לא נמצאו מוצרים בקטגוריה זו

פרלינים דה קרינה

בתוך היקום העצום של הממתקים, קיים אחד זעיר המבטיח פיצוץ של טעם בכל ביס: הפרלין.

לעתים קרובות מתייחסים אליו כעוד פינוק שוקולדי, האמת היא שהפרלין הוא יקום בפני עצמו

האנטומיה של פרלין

בבסיסו, פרלין הוא תערובת סימפונית של:

מעטפת שוקולד עדינה, שיכולה להיות שוקולד מריר, חלב או לבן.

לב של מילויים מגוונים - מממרחי אגוזי לוז, משחות שקדים, ועד גנאש פירות ועוד.

הנישואים של מעטפת חיצונית חזקה עם מרכז קרמי או טקסטורה הוא מה שהופך את הפרלינים לתענוג שאי אפשר לעמוד בפניו.

ההיסטוריה של הפרלינים

מוצאו מבלגיה, הפרלין הקסים בדרכו ברחבי היבשות, התפתח והסתגל לטעמים המקומיים.

כיום, הוא מסמל תחכום בעולם השוקולד, עם אניני טעם ברחבי העולם המוקירים את הטעמים הרב-גוניים של הפרלינים.

יצירת הפרלין המושלם

אומנות יצירת הפרלינים מורכבת:

זה מתחיל בבחירה של פולי הקקאו המשובחים ביותר ליצירת הקליפה המושלמת.

המילוי, בין אם הוא על בסיס אגוזים, פירותי או תערובת חדשה ויצירתית, חייב להשלים את הציפוי בצורה מושלמת.

הטמפרטורה והתזמון הם החשובים ביותר.

כמה שניות יותר מדי או מעלה גבוהה מדי, והקסם אבוד.

בדה קרינה, כל פרלין הוא תוצר של סבלנות, תשוקה ומיומנות שאין שניה לה.

קראו עוד

פרלינים דה קרינה